0
Vælg en side

Alle priser vises excl. moms

 • LINKPAKKE 10

  Du får:
  Gratis Rank Tracker, 10 links til ét domæne, DR blandes mellem 0 til 20, Fordelt over 30 dage, Ét link i hver artikel, Inklusiv tekster, Unikke IP’er.

  3.495 KR
  KØB HER!
 • LINKPAKKE 25

  Du får:
  Gratis Rank Tracker, 25 links til ét domæne, DR blandes mellem 0 til 40, Fordelt over 60 dage, Ét link i hver artikel, Inklusiv tekster. Unikke IP’er

  6.995 KR
  KØB HER!
 • LINKPAKKE PRO

  Du får:
  Gratis Rank Tracker, 10 PRO links til ét domæne, Min. DR 20 til DR 40+. Fordelt over 30 dage, Ét link i hver artikel, Inklusiv tekster. Unikke IP’er

  6.995 KR
  KØB HER!

Vi forbeholder os retten til at afvise linkbestillinger til visse brancher, heriblandt, men ikke begrænset til, kasino, erotik, lån og cannabis.

Sådan foregår bestillingen

Efter du har afgivet din bestilling, modtager du en detaljeret beskrivelse af den videre proces i din ordrebekræftelse på e-mail. Du kan også tilgå beskrivelsen her.

For at kunne bygge dine links, skal vi nemlig vide hvilke webadresser der skal sendes links til og med hvilke ankertekster. Til dette bruger vi Excel fra Microsoft Office. Er dette ikke muligt for dig, er Google Sheet også en mulighed.

Hvis du ønsker at vi hjælper med at definere linkapkken, skal du blot tilvælge “Setup fee” i forbindelse med bestillingen.
Dette er specielt tilrådeligt, hvis du har en skæv eller ny linkprofil, da få links på den forkerte måde, kan mindske linkpakkens værdi.

Husk at have en afbalanceret linkprofil, så måske er 3 PRO pakker ikke altid er løsningen 😉

Følg din Ordre

Vil du gerne vide nøjagtigt, hvor din ordre er lige nu? Følg din ordre, og ta’ toppen af ventetiden.

Du kan altid følge din ordre, og kan se hvor og hvor langt i processen den er. På den måde kan du altid følge med i hvor langt din ordre er!

Links skaber resultater

Følg din Ordre

Vil du gerne vide nøjagtigt, hvor din ordre er lige nu? Følg din ordre, og ta’ toppen af ventetiden.

Du kan altid følge din ordre, og kan se hvor og hvor langt i processen den er. På den måde kan du altid følge med i hvor langt din odre er! 

WEABLOG

WEABLOG er en del af River Online.
River Online blev stiftet i 2012 af Jesper Riber som i dag er en del af bestyrelsen for River Online Group. Firmaet blev stiftet i Kolding og har hele tiden arbejdet hen mod det samme mål, som er at revolutionere branchen. Det første år arbejdede Jesper alene for sine kunder.

Weablog.com er en del af River Online Danmark.

Kontakt

Ring til os og hør hvad vi ellers kan gøre for dig.

Ring +45 80 600 400
Alle dage: 08:00 - 20:00
Eller send en mail til salg@river.dk

Havnegade 34a, DK-5000 Odense
CVR: 36489987